Mass Effect 3 RELOADED – เกมสงครามอวกาศเอฟเฟคโคตรเหนือ

โพสเมื่อ: 9 มีนาคม 2012

เข้าดู 18 ครั้ง
ตัวอย่างเกมส์


[smartads]

Mass Effect 3 RELOADED – เกมสงครามอวกาศเอฟเฟคโคตรเหนือ (เหนือจริงไรจริง พิสูจน์ได้ที่คลิป)

เกม Mass Effect 3 มีความยาวในการเล่นประมาณ 15-20 ชั่วโมงสำหรับในส่วนของเควสต์ Mass Effect 3 หลัก และจะมีความยาวประมาณ 40 ชั่วโมง สำหรับทั้งเควสต์หลักและเควสต์รอง Mass Effect 3 (side quest) รวมกัน โดยมีความยาวของคัทซีนสูงถึง 90 นาที มีเหตุการณ์และบทสนทนาที่แตกต่างกันกว่า 100 แบบ ขึ้นอยู่กับตัวเลือกหลังจากที่ได้ Import Save มาจากเกม Mass Effect 2 และ Mass Effect 3 อยากให้ผู้เล่นรอชมอะไรบางอย่างหลังจากจบเครดิตในตอนท้ายของเกม Mass Effect 3 นี้ด้วย..?

รายละเอียดเกม Mass Effect 3

Only you can determine how events will play out  ,   which planets you will save from annihilation and which alliances you will form or abandon as you rally the forces of the galaxy to eliminate the Reaper threat once and for all.

Battle with your comrades or even your own friends in this all-out galactic war to take Earth back. With co-op online multiplayer missions new to the Mass Effect universe   ,   you can choose from a variety of classes and races  ,   form an elite Special Forces squad  ,   and combine weapons  ,   powers and abilities to devastating effect as you all fight together to liberate key territories from enemy control in this third entry of the epic intergalactic RPG franchise.

Not everyone will survive. An ancient race known only as “Reapers”  ,   has launched an all-out invasion leaving nothing but a trail of destruction in their wake. Earth Has been taken  ,   the galaxy is on the verge of total annihilation  ,   and you are the only one who can stop them. The price of failure is extinction.You are Commander Shephard  ,   a character that you can forge in your own image.

You determine how events will play out  ,   which planets to explore  ,   and whom to form alliances with as you rally a force to eliminate the Reaper threat once and for all. How you wage this war is completely up to you: go into combat with guns blazing or use cover to plan a more tactical assault. Utilise your squad to full effect or take a lone wolf approach. Rain death from a distance or go toe-to-toe with enemies using devastating melee attacks. Mass Effect 3 will react to each decision you make as you play through a truly unique experience of your own creation.

A rich  ,   branding storyline: Experience a sci-fi epic with multiple endings determined by your choices and actions throughout the game.
Massive in scope: Battle on many worlds across the galaxy as you unite the ultimate force to take back Earth before it’s too late.
Large-scale and intelligent enemies: Battle enormous enemies and take on a smarter type of foe that will consistently challenge your best combat tactics and put you on the edge of your seat.
Unlock customisable arsenal: Tailor each weapon with devastating upgrades including scopes  ,   barrels and dozens of other unique attachments. Each weapon boasts its own powerful impact and visual flair.

Unleash death from afar or go toe-to-toe: Customise your soldier and squad to engage the enemy on your own terms. A huge variety of weapons  ,   abilities and equipment allow you to combat the enemy in your preferred style of play.

แปลแบบด้านๆเลยนะครับ ใช้ Google ทานเสลด แปล รายละเอียดเกม Mass Effect 3

เพียงคุณเท่านั้นที่สามารถกำหนดวิธีเหตุการณ์จะเล่นออกซึ่งดาวเคราะห์คุณจะประหยัดจากการทำลายล้างและที่พันธมิตรคุณจะฟอร์มหรือละทิ้งตามที่คุณชุมนุมกองกำลังของกาแลคซีที่จะกำจัดภัยคุกคามที่ Reaper ทันทีและสำหรับทั้งหมด

รบกับสหายหรือแม้กระทั่งเพื่อนของคุณเองของคุณในนี้สงครามกาแลคซีทั้งหมดที่ออกไปกลับโลก ด้วย Co-op ภารกิจออนไลน์หลายจักรวาลใหม่เพื่อผล Mass, คุณสามารถเลือกจากความหลากหลายของการเรียนและการแข่งขันรูปแบบชนชั้นนำทีมกองกำลังพิเศษและรวมพลังอาวุธและความสามารถในการผลทำลายล้างในขณะที่คุณทั้งหมดต่อสู้ร่วมกันเพื่อปลดปล่อยคีย์ เขตพื้นที่จากการควบคุมศัตรูในรายการที่สามของแฟรนไชส์​​ RPG มหากาพย์อวกาศ

ทุกคนจะไม่รอด การแข่งขันในสมัย​​โบราณที่รู้จักกันเท่านั้นขณะที่ “ต้อนรับ” ได้เปิดตัวการบุกรุกทั้งหมดออกเหลือ แต่ร่องรอยของการทำลายล้างของพวกเขาในการปลุก เอิร์ ธ ได้รับการถ่าย, กาแลคซีเป็นหมิ่นของการทำลายล้างทั้งหมดและคุณเพียงคนเดียวที่สามารถหยุดพวกเขา ราคาของความล้มเหลวเป็น extinction.You เป็นผู้บัญชาการทหาร Shephard ตัวละครที่คุณสามารถปลอมในภาพของคุณเอง

คุณกำหนดวิธีเหตุการณ์จะเล่นออกซึ่งในการสำรวจดาวเคราะห์และผู้ที่จะจัดตั้งพันธมิตรกับในขณะที่คุณกำลังชุมนุมเพื่อกำจัดภัยคุกคามที่ Reaper ครั้งเดียวและสำหรับทั้งหมด วิธีที่คุณทำสงครามนี้จะสมบูรณ์ขึ้นอยู่กับคุณ: ไปสู่​​การต่อสู้ด้วยปืนที่เห็นได้ชัดหรือใช้ฝาครอบเพื่อวางแผนการโจมตีทางยุทธวิธีมากขึ้น ใช้ประโยชน์จากทีมของคุณที่จะมีผลเต็มรูปแบบหรือใช้แนวทางที่ Lone Wolf ฝนตกตายจากระยะไกลหรือไปจรดปลายเท้าจรดปลายเท้ากับศัตรูโดยใช้การโจมตีระยะประชิดทำลายล้าง mass effect 3 จะตอบสนองต่อการตัดสินใจแต่ละครั้งที่ทำตามที่คุณเล่นผ่านประสบการณ์ที่ไม่ซ้ำกันอย่างแท้จริงของการสร้างของคุณเอง

ที่อุดมไปด้วยเรื่องราวการสร้างตราสินค้า: ประสบการณ์มหากาพย์ไซไฟที่มีหลายตอนจบที่กำหนดโดยการเลือกและการกระทำของคุณตลอดทั้งเกม
การรบบนโลกจำนวนมากทั่วกาแลคซีในขณะที่คุณกำลังรวมตัวกันที่ดีที่สุดที่จะกลับโลกก่อนที่จะสายเกินไป: Massive ในขอบเขต
ศัตรูขนาดใหญ่และฉลาด: ศัตรูมหาศาลรบและใช้เวลาในการที่ชาญฉลาดชนิดของศัตรูที่สม่ำเสมอจะท้าทายกลยุทธ์การต่อสู้ที่ดีที่สุดของคุณและทำให้คุณบนขอบของที่นั่งของคุณ
ปลดล็อกคลังแสงที่ปรับแต่ง: Tailor อาวุธทำลายล้างที่มีการอัพเกรด ได้แก่ ขอบเขตบาร์เรลและนับสิบสิ่งที่แนบมาที่ไม่ซ้ำกันซึ่งกันและกัน อาวุธแต่ละภูมิใจนำเสนอผลกระทบต่อประสิทธิภาพของตัวเองและไหวพริบภาพ
ปลดปล่อยความตายจากระยะไกลหรือไปจรดปลายเท้าจรดปลายเท้า: ปรับแต่งทหารและทีมของคุณเพื่อดึงดูดศัตรูกับเงื่อนไขของคุณเอง ความหลากหลายมากของอาวุธและความสามารถของอุปกรณ์ช่วยให้คุณสามารถต่อสู้กับศัตรูในสไตล์ที่คุณต้องการเล่น

youtu.be/0DSCFQcR08E

Mass Effect 3 Minimum System Requirements

 • OS: Windows XP SP3  ,   Vista or Windows 7
 • CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo (equivalent AMD CPU)
 • RAM: 1GB for XP / 2GB RAM for Vista/Win 7
 • HDD: 15 GB free disk space
 • Graphics: 256 MB graphics memory
 • Sound Card: DirectX 9.0 Compatible
 • DirectX: Version 9.0c

Mass Effect 3 Recommended System Requirements

 • OS: Windows XP SP3  ,   Vista or Windows 7
 • CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo (equivalent AMD CPU)
 • RAM: 2GB for XP / 4GB RAM for Vista/Win 7
 • HDD: 15 GB free disk space
 • Graphics: 512 MB graphics memory
 • Sound Card: DirectX 9.0c compatible
 • DirectX: Version 9.0c

Mass Effect 3 Supported Graphics Cards:

 • Minimum: NVIDIA 7900 or better  ATI X1800 or better
 • Recommended: AMD Radeon HD 4850 or NVidia GeForce 9800 G

วิธีลงเกม Mass Effect 3

 1. Unrar.
 2. Burn or mount the image.
 3. Install the game.
 4. Copy the cracked content located in the Crack directory on either disc
  into BinariesWin32 of your installation directory  ,   overwriting existing files.
 5. Play the game.

As usual we recommend firewalling the executables  ,   not using Origin  ,   and
avoiding EA.

ดาวน์โหลด Mass Effect 3 Reloaded Full+Crack PC

[smartads]

Seeders: 5238
Leechers:
18763
Hash: 2D9837D7A89104BFD1546F05A9B912C7AA4CB208
Torrent File : www.mediafire.com/?6b304kdj31bo9ud

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)


แนะนำ GAME "Mass Effect 3 RELOADED – เกมสงครามอวกาศเอฟเฟคโคตรเหนือ" สนุกม๊าก บอกต่อให้เพื่อน แชร์ได้เลย
Short Link:
ดาวโหลดเกมส์ ที่นี้ ที่เดียว http://www.thaigamecity.com
แนะนำ GAME น่าเล่น สุดมัน คลิ๊กเลย
แสดงความคิดเห็น
Supreecha Yasachai พูดว่า:

ขอบคุณคับ

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

อยากเล่น

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Art Love Kamikaze พูดว่า:

าททม

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)